За твоята перфектна кожа се довери на Дими ♥

УСЛУГИ

Микроблейдинг-Тайната на изящните вежди

 

Хей,ти вече си опитвала различни начини да оформиш веждите си – молив, сенки, с пинцета или перманентен грим,но резултатите не ти харесват?Най-накрая има процедура,след която не само ще имаш перфектни вежди,микроблейдингът също така ще ти спести много време и пари.

Какво е микроблейдинг?

Микроблейдинг или т. нар. 3D вежди, представлява процедура, която коригира неправилната форма на веждите и гарантира дълготраен ефект.Ръчен метод, при който чрез микроигли се вкарва пигмент в кожата и така се рисуват множество единични косъмчета.По този начин се постига много естествена визия.Специално внимание се отделя на всяко отделно косъмче.Представлява форма на татуировка и не е болезнено.

За кого е подходящ микроблейдингът?

Ако имаш редки вежди, частична липса на косъмчета в тях или не харесваш формата им, време е да се поинтересуваш за микроблейдинг.
Не е подходящ обаче, ако си с много мазна или много суха кожа, имаш спукани капиляри, акне, бенки или дерматит.
[Важно]Средно една процедура отнема около час и половина, два.
Резултатът може да издържи до 3 години,но трябва периодично,през няколко месеца,да се правят освежаващи процедури.

ЦЕНА:130лв.

Aко имаш каквито и да било въпроси,свържи се с нас ТУК

Миглопластика

Миглопластика или т. нар. "удължаване и сгъстяване на мигли" е много нашумяла козметична процедура, която ти дава възможността да имаш дълги, красиви и гъсти мигли.

При правилно избрана дължина на изкуствените мигли, може да бъда постигнат ефекта, който клиента желае, а именно-естественост и ненатрапчивост или т. нар. "руски обем" или ефект "пеперуда".

Поставяне на удължителите, миглопластиката ще трае от три до четири седмици, преди да има нужда от попълване.

Цена:100лв.

Aко имаш каквито и да било въпроси,свържи се с нас ТУК

Мезотерапия

 

При безиглената мезотерапия в дермата (средния кожен слой), чрез ултразвук активно се внасят полезни за кожата вещества „храна" за кожата.

Ултразвукът (УЗ), широко се прилага в медицинската практика с диагностична и терапевтична цел. От няколко години намери приложение и в естетичната медицина - безиглена мезотерапия и лечение на целулит(кавитация).

Ултразвуковите вълни проникващи в тъканите пораждат няколко позитивни ефекта:

  • механичен - ексфоалира повърхностно кожата, почиства я, отваря я и подобрява проникването. Създава микромасаж, който активира клетките.
  • термичен - повишава кожната температура, усилва кръвотока, лимфния дренаж и обмяната. Стимулира фибробластите и се синтезира нов колаген.
  • химичен
  • кавитационен

Благодарение на горе изброените ефекти проникването на мезотерапевтичните коктейли - хиалуронова киселина, колаген, еластин, аминокиселини, витамини, олегоелементи, избелващи вещества и др.многократно нараства.

Безиглената мезотерапия е елегантна, приятна, полезна процедура за всички възрасти и сезони. Особено подходяща е за пациенти, които изпитват страх от игли и не понасят болка. В зависимост от проблемите, възрастта и нуждите на кожата се повеждат различен брой процедури, но минимум 4-6 по 1 път седмично.

Противопоказания:

  • Остри инфекциозни и вирусни заболявания
  • Инфекциозни и вирусни заболявания на кожата
  • Бременност, кърмене и др..

снимки

Виж Нашите Промоции и Горещи Оферти на Месеца